JK-Houseprotector

Reken niet op zandzakken

De JK House Protector is de slimme oplossing bij wateroverlast. Een waterschot die u heel makkelijk zelf kan plaatsen zonder aanpassingen aan uw woning! Zandzakken zijn voorgoed verleden tijd.
offerte
Image

Voordelen van JK-Houseprotector

Snel & eenvoudig
De JK House Protector is ontworpen om op een snelle en eenvoudige manier een waterdichte stormvloedkering te bieden aan gebouwen. Geen voorbereidingen, gereedschap of montagemateriaal nodig. De JK House Protector kan op maat worden bevestigd in een handomdraai.
Duurzaam
Voorzien van ons eigen stevige ALU-profiel en speciaal ontwikkelde EPDM dichtingen, wat een lange levensduur garandeert.
Maatwerk
Specifiek ontworpen voor het afsluiten van deuropeningen en kleine garagepoorten tot 2500 mm, met mogelijkheid tot maatwerk op aanvraag. Op maat gemaakt naar de wensen van de klant, met breedtes tot 2500 mm en modulaire opbouw van 300 mm tot 700 mm.

Installatie van de JK-Houseprotector

Image

Rubber profiel

Dit veelzijdige mosrubber EPDM-profiel is geschikt voor verschillende toepassingen, zoals afdichtingen in de scheepvaart en de automobielindustrie, en als bescherming van hoeken. Het profiel heeft een zachte structuur die goed meebeweegt en is gemaakt van duurzaam EPDM-materiaal dat bestand is tegen UV, ozon en extreme weersomstandigheden, waardoor het lang meegaat.

Na gebruik van de house protector moeten de afdichtingen worden gewassen, gedroogd en behandeld met silicone spray voor behoud van kwaliteit.

offerte