Over ons

Specialist bij wateroverlast

Ooit wel eens te maken gehad met wateroverlast? De kelder ondergelopen na een fikse regenbui? De garage moeten betreden in rubberen kaplaarzen omdat het water u tot aan de knieën stond? Uw inboedel ooit wel eens weggegooid door toedoen van wateroverlast?

Wij wel. En onze klanten ook. Of beter gezegd; onze klanten niet meer.

In de jaren die wij actief zijn als specialist bij wateroverlast hebben we het vaak genoeg gezien. De kracht van water. De impact die een overstroming kan hebben. Op materialen. Maar zeker ook op de mensen die het overkomt.

Want het zal je maar gebeuren. De foto albums van de kinderen weg moeten gooien omdat deze opgeslagen lagen in de garage of kelder die van het ene op het andere moment opeens blank stond. Met open mond en de handen in het haar toezien hoeveel schade het water berokkend heeft aan uw eigendommen. Het kwaad is immers zo geschied indien er geen adequate oplossing voor handen is.

Als er één ding is dat wij van JK Flooding tijdens onze werkzaamheden hebben geleerd, is het wel dat voorkomen altijd beter is dan genezen.

offerte

Onze verdelers

Bij interesse of vragen graag contact opnemen met onderstaande verdelers:

Belgie

Nederland

Frankrijk

Oostenrijk

Voogt Tools – www.mein-hochwasserschutz.ch

Ierland

Carrowkeel Furniture – www.carrowkeelfurniture.com

Enkele tevreden klanten

“Dit systeem overtrof mijn verwachtingen volledig! De hoogwaardige materialen en gereedschappen maken het installatieproces een fluitje van een cent. Zelfs toen we een fout maakten bij de montage, waren ze bereid om te helpen. Een absolute aanrader voor iedereen die een betrouwbaar en degelijk systeem zoekt, zonder concessies te doen aan kwaliteit”
“Super werk geleverd! Alles past perfect en hopelijk hoeven we het niet vaak te gebruiken. Snelle levering en een top product. Zeker de investering waard!”